7. A

Vyhlášení výsledků "Branného dne s MP Žebrák"

29. 6. 2023 Mgr. Pavel Vladyka

Po úspěšném a plném dobrodružství se dostavil čas vyhlásit výsledky akce Branný den s městskou policií Žebrák. Tato akce přinesla dětem nejen zábavu, ale také možnost plnit různé sportovní úkoly a prozkoumávat dovednosti spojené s bezpečností.

Chrustenická šachta a Solvayovy lomy

29. 6. 2023 Mgr. Pavel Vladyka

Žáci sedmé třídy se zúčastnili školního výletu do Chrustenické šachty a Solvayových lomů, které jsou významnými historickými a geologickými lokalitami.

Exkurze do elektrárny Ledvice

29. 6. 2023 Mgr. Pavel Vladyka

Žáci II. stupně ZŠ Žebrák měli výjimečnou příležitost navštívit tepelnou elektrárnu Ledvice a zároveň se vydat na nejvyšší rozhlednu v ČR.

Barevná diskotéka 2023

28. 4. 2023 Mgr. Pavel Vladyka

Barevná diskotéka pro žáky II. stupně ZŠ byla nezapomenutelnou akcí plnou zábavy a soutěží. Děti si vylosovaly barvu s předstihem, aby si mohly připravit barevné kostýmy. Celé třídy se proměnily do různých barev a soutěže, připravené žáky 9. ročníků, dodaly akci další rozměr.

Lyžařský kurz - vrácení peněz

13. 4. 2023 Mgr. Alena Malásková

Vážení rodiče,

z důvodu konání lyžařského kurzu mimo sezónu došlo ke snížení nákladů. Škola bude ze zaplacené zálohy vracet Kč 900,--. Pokud jste zálohu na lyžařský kurz platili z bankovního účtu, vrátíme peníze na stejné číslo účtu. Pokud byl kurz hrazen v hotovosti, napište, prosím, zda vrátit peníze opět hotově nebo uveďte číslo účtu, na které mají být peníze odeslány.

Děkuji za spolupráci, Alena Malásková

Lyžařský kurz

5. 1. 2023 Mgr. Alena Malásková

Vážení rodiče,

po dlouhém posuzování všech podmínek a variant Vám oznamuji, že se lyžařský kurz, který se měl konat od 7. 1. do 14. 1. 2023, odkládá z důvodu nepříznivých podmínek k lyžování na náhradní termín, a to od neděle 26. 3. do soboty 1. 4. 2023. Podle informací od vedoucí chaty Pomezní bouda se v tomto náhradním termínu ještě pravidelně lyžuje.

Omlouváme se za způsobené komplikace, ale věříme, že toto rozhodnutí většina z Vás uvítá.

Alena Malásková